YoU MaKe My DaY | Emma Odell

Emma Odell

Annons

YoU MaKe My DaY

Ja hej det var längesen ! Jag har saknat att skriva haft så fullt upp. Ja det har vart handbolls matcher som har gått bra och dåligt, mycket kompisar Emelie, emelie, louise, malou fanny kusiner ja hela rubbet ! Now im back in track ! mitt liv är inte just nu underbart eller så, men det får la ordna sig….. Det var en tid då jag var så lycklig men nu är mitt vanliga liv back and that sucks ! Kompisarna är underbara ibland. Jag tär mig så otroligt på vissa! Med killar och sånt skit, är det tume ner. Kille är ett måste till årets jul !! Men det kommer antagligen inte hända. Jag har mina önskemål on boys! Haha jag gillar att skriva på engelska det låter så kul ibland, fall ni vill veta!
I fredags var jag med emelie hh och louise, vi köpte godis för 110 spänn två stora läsk och där var vi bänkade framför tv:en med titanic. Den var ju helt underbar och ledsam aa harregud, det var en av dom bästa film jag sätt. REKOMENDERAS SÅ ENORMT! Ja förut var jag ute och gick en sväng själv tänkte igenom livet och allt, känner mig rätt snurrig det senaste. Har inte haft en bra tid har vart en jävla bitch men nu ska jag försöka ändra mig! Sen kolla man på f-97 som spela. Dom vann så klart vad annars dom är så sjukt bra ! Ne nu orkar ni inte läsa mer Jo ensak ! Det börjar närma sig london det ska bli så kul kommer ta tusen tals bilder kommer shoppa som jag aldrig gjort förr kommer bli FUCKING AWSOME ! aja vi hörs xoxox
170

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats