You do not know that you are beautiful | Emma Odell

Emma Odell

Annons

You do not know that you are beautiful

Hallå där !
FREDAG underbart!!!!!! denna helg har vart så efterlängtad ! men nu äntligen ! Skoldagen: nja inte bäst men…..
Ensam hemma volymen på topp oboy och datan vad mer kan man begära. Fast jag har däremot en kompis som jag är sjukt besviken på ! Det är så satt den inte bryr sig om mig eller tänker på andra. Utan den tänker mest på sig själv och det är otroligt irreterande ! Och jag själv då har lite problem med den och är arg och både ledsen, den vill bara göra mig avundsjuk vilket den inte lyckas med. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket men klart man bryr sig när den gör såhär ! Jag kan säga att det är mycket omoget aa så väx upp snälla !
Ja dagen består vell inte av så mycket. Nej emelie hansson blir det inget vad är det här nu när massa bestäms ställs det in, är det ett tecken på nåt eller vad är de!
Jag ska iaf ynna mig lite godis nu själv tyvärr, alla är så upptagna med varran !
Hör av mig lite senare på kvällen då får vi se vad som händer !
cia
052

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats