Tjenare ! :D | Emma Odell

Emma Odell

Annons

Tjenare ! :D

Tjena alla goingar, jaja jag vet att jag inte bloggat på as länge men har aldrig orkat och hunnit. Men skolan går toppen asså det är ju så himla mysigt, roligt, trevligt, kul och alla är så gulligull haha! Ja jag har inte så mycket läxor typ 3 st denna vecka förra hade vi bara en. Jag har franska som val, eftersom jag ville inte ha som alla andra spanska, franska är kul men lite svårt, rekomnderas ja !
Träning är helt okej, men jävligt segt i början asså….. Men det kommer sig som vanligt (kan inte göra blink min t.x för då blir det en egen rad)
Ja imorgon har jag träning och idrott så får man ta med sig handbolls kläderna till skolan för våran träning börja så tidigt, är vell sådär -.-
Ja på torsdag får jag hoppas att min gullegris (emelie hansson) kommer hit, har inte vart med henne på så länge ! Ja det har hänt så mycket sen senast det har kommit och gott folk i mitt liv, en av killarna svek mig totalt och det var inte alls kul ! (ledsen min)
Sen finns det ju skolans snygging och skolans typ andra snygging hahahaha (blink min) men det finns ju så många goa killar där ute…..
Ja jag ska försöka skriva lite mer men det var det för denna gång PUSS ha en fortsatt trevlig vecka
Bilder:020025035037039041050055064069085087095100
Hoppas jag når dig, hittar din nyckel till ditt hjärta öppnar och kliver in i ditt hjärta stannar för evigt
111
PS. love you Emelie hansson, för du ställer upp så och alla andra gör det också tck så jävla mycket värmer !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats