Svar på frågestunden | Emma Odell

Emma Odell

Annons

Svar på frågestunden

Hehe jag svarar rätt snabbt! fick många frågor hehe!

FAVORIT LÅT?
FAVORIT FILM?
FAVORIT BOK?
FAVORIT SERIE?
FAVORIT LAND/STAD?
FAVORIT AFFÄR?
FAVORIT MÄRKE?
FAVORIT KAKA?
FAVORIT MAT?
LOVE YOUR BLOGG!!

Svar: who you are- jessie j. Ja det finns många bra hur många lingon finns det i världen är bra. Ondskan. Gossip girl. Usa/new york. BIKBOK finns allt och inget där. Farmors vanilj bullar hehe. Ja det finns massor med god mat kan inte välja. Tack så hemsKt mycket

VEM ÄR DINA BÄSTAVÄNNER?
VEM ÄR DIN NYASTE VÄN?

Svar: Det är nog, Emelie hansson, emelie lindberg, louise rundberg, emelie hvid haglund, josefin lennlflod, malou nordholm. Min nyaste vän är nog julia som jag kommit nära hon är för underbar!

VAD ANVÄNDER DU FÖR SMINK?
HUR SMINKAR DU DIG?
HUR FIXAR DU HÅRET?
VEM STÅR NÄRMAST DIG I DIN FAMILJ?
VART KÖPER DU OFTAST DINA KLÄDER?
KAN INTE DU LÄGGA UT VIDEOINLÄGG ?
JÄTTE FIN BLOGG SÖTASTE OCH FINAST TJEJEN

Svar: Jag brukar bara ha mascara och fondation. Ja som sagt jag brukar ta en klick fondation på fingret oc smeta ut i ansiktet sen ta mascara och ta bort det från läpparna om det finns fondation på. Ja jag har ju platt hår så jag brukar oftast bara kamma det, jag tycker att man förstår håret om man har i hairspray. Ja jag tror att det är min kusin matilda om man får välja kusiner, man kan verkligen prata med henne om allt. Jo visst kan jag lägga upp videinlägg. Aw tack så mycket sötis

HUR E DIN KLASS?
SKULLE DU KUNNA BLI TSM MED JOCKE (I DIN KLASS)

Svar: Min klass är pratiga men annars underbara. haha om jag ska vara ärlig så nej, jag vill hellre vara bra kompis med han.

VEM ÄR DIN BÄSTAVÄN?
NYASTE VÄN?
VART KÖPER DU DINA KLÄDER?
SMSAR DU OCH ANTON ÄNNU?
GILLAR DU HAN (SKULLE PASSAT BRA IHOP)
ROLIGASTE ÄMNE?
ROLIGASTE TJEJEN?

Svar: jah jag har många bar vänner men bästa är nog emelie hansson aa känt sen jag var nyfödd. Min nyaste är julia lund underbar är du. Vad får du det ifrån? Anton är en fin kille. Idrott är bäst. Ja jag tror att det är aa jag har kul med massor men louise rundberg är så kul att dampa loss med hon är så klumpig ibland sött haha!

HAVE YOU GOT FELINGS FOR MR.OLSSON?

Svar: I do not know where everyone gets everything off, he is a very kind and nice guy

Tack för alla frågar gullungar !!! om det kommer fler frågor kommer jag lägga in det!

images (1)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats