nothing compares to you | Emma Odell

Emma Odell

Annons

nothing compares to you

065

Tja alla.

jo idag fick jag allt dra mig till skolan… tisdagar är fan den segaste dagen ever. Men försöker gör den så bra som möjligt, så jag tränade förut för beach 2012 ni vet haha ;)Längtar så otroligt obeskrivligt mycket till sommarn. Vill verkligen ha nån snö eller mer regn det räcker och blir över nu. Sen lägnatr jag sketa mycket till mallorca hatar och vänta vill bara göra allt på stört…. Jaja jag har ju nåt att se framemot iallafall. Skolan rullar på som vanligt, lite trist faktiskt att det bara ska vara samma hela tiden det kan ju hända nåt liksom. Funderar på och gör mig brunett vad tycker ni om, det ska man? 

Ne nu ska jag inte babbla mer

Ta hand om er, puss

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats