My love is your love | Emma Odell

Emma Odell

Annons

My love is your love

066

Tjabba tjena kompizar…

Precis fått i mig lite käk från träningen. Efter skolan fick jag snabba mig hem och snabbt till min farmor, för hon gör den godaste mat och bakar varje dag. Så man får passa på hihi. Sen drog jag direkt till träningen och nu äntligen kan jag slänga mig i soffan och chilla! Imorn är det väll torsdag om jag inte minns fel. Träning då med… Sen på söndag ska vi ha BDF. För ni som inte vet vad det är, så är det så att dom typ “bästa” ska bli uttagna från massa olika lag. Och då tränar alla tillsammans, sen åker folk ut efter varje vecka eller träning om dom inte ger allt. Sen blir alla bästa, ett lag och ska spela mot massa andra län. Det ska bli spännande och lite nervöst iallafall.

Fyy vad jag babblar. HA DET BÄST

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats