Make you Feel my love | Emma Odell

Emma Odell

Annons

Make you Feel my love

Tjabba !
Jävlar sicken stressig fredag. Först efter skolan snabbt slänga ihop ett bakverk vi skulle typ sälja. Sen snabbt upp till hallen för att träna fyra till kvart i sex. Och min kusin hade kalas klockan sex så, ja en kvart hade jag på mig på att komma hem duscha göra mig i ordning. Rätt stressigt…..
Men sen var jag där och fick äta massa gott. det blev inte så sent kanske halv tolv hade räknat med mer.
Plus idag har jag sån jädra tränings värk ! exakt hela kroppen så jag ligger bara i sängen för jag kan seriöst inte röra på mig. Då får vi se hur det går på matchen sen mot kropps haha. Hoppas på att det släpper lite.
Ne nu ska jag ta itu med den dumma träningsvärken!
Tjaaarrrrååå
105
107
111

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats