hope you're happy now | Emma Odell

Emma Odell

Annons

hope you’re happy now

Ja nu sitter man här inne på sitt rum kollar ut igenom fönstret funderar på livet! L I V E T = jävla helvete
Ja som ni förstår går jag igenom en period som är den värsta som finns. Varför gör ni/du såhär. Ni vill bara få mig ledsen arg så jag framstår som en bitch. Är ni/du nöjda nu varsegod ! Snyft ni vet inte hur det känns eller hur jobbigt det är. Jag vill visa er så förstår ni ! Behandla folk som luft är inget bra eller trevligt sätt ! Som man behandlar blir man behandlad själv ! Tack så jävla mycket att ni gör mitt liv så enkelt jag vet inte vilka beslut jag ska ta !
Men jag förstår att ni vill nåt säg det då istället för att göra såhär !!!!
099

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats