Hata hata hata ! | Emma Odell

Emma Odell

Annons

Hata hata hata !

Jag hatar verkligen söndagar dom är så himla råkiga det består oftast av nåt jätte tråkigt USH för söndagar…… Hej förresten
Upp tidigt för match i morse ! Det gick vell inget vidare men gjorde en toppen första halvlek sen drog dom iväg. På väg dit sov alla i bilen och på väg hem sov bara jag haha ! Vi stötte på en skruttig minibuss om ni fattar vad jag menar väskor på taket lite rostig så kommer bild sen, ut där iaf kanske det kommer 9 st människor ni vet somma som går runt med turban på huvet haha stackars dom !
Hemma sen kommer jag bara innanför dörren så ska man iväg och kolla på kusinen som spelade. Ja dom vann, riktigt bra spelat. Ja nu väntar sköna varma dushen för mig… Men det var vell det min dag har bestått av men den är ju inte riktigt slut en vem vet jag kanske blir miljonär eller händer nåt annat aja, MEN NI FÅR HA DET GÖTT SÅ HÖRS VI pusspuss
002
003004006007

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats