FINT VÄDER iaf! | Emma Odell

Emma Odell

Annons

FINT VÄDER iaf!

Halloj ! Fint väder har vi ju, fast inte så varmt. Jag sitter här hemma och är sjuk har jätte ont i magen fick en smäll igår kommer mera om det sen, och halsen svir så jag vet inte vad ! Och sen är jag så otroligt trött kom hem klockan halv elva igår efter matchen -.- Jag är riktigt besviken på matchen domarna dom vi mötte! Nu ska ni höra nått som är för jävligt ! Jag skulle göra en över gång och springa förbi mitt nian då springer den fucking mitt nian och slår till mig så jävla hårt eftersom jag springer fram också, slaget hamnar precis vid bröstkorgen ! Ja så där ligger jag på marken ingen luft eller hjälp får man, jo tjejerna var framme men som tur var gick det över efter en stund men har fortfarande ont ! Efter det blev emelie lindberg knuffad när hon hoppar upp så hon fallar rak lång bara rätt fram med fart och där försvann en till -.- Hon gjorde nåt med handen ah. Sen kommer malou inspringandes var det en av dom andra tjejerna som hade knäat henne knä mot knä vipps var en borta till VAD FAN VAR DET HÄR !!!! sen på slutat av matchen var det en som vred eller nåt med linas axel och fuck en till var bort GREAT ne det var en riktigt dålig domare och riktigt fegt spelat av dom andra -.- Nog om det……..
Tjejmiddan blir bajs instäld så tråkigt alla som sätt fram emot det!
Emelie lindberg ska till turkiet i två veckor nu på söndag ! Så jag sitter här och kollar på resor så sjukt avundsjuk så det bara inte går ! Men som sagt jag ska ju till london om två veckor jag får hålla mig ! Nu ska jag fortsätta med läxor, franska, matte, svenska men svenskan är ett nöje vi läser en fett grym bok som heter ondskan ååhh så bar rekomnderas x1000 !
Puss ciao
053
turkiet_16260021
BLIR MAN AVUNDSJUK NJA BARA LITE ÅÅHHH

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats