Du Är SoM MåNdAgAr InGeN GiLlAr DiG | Emma Odell

Emma Odell

Annons

Du Är SoM MåNdAgAr InGeN GiLlAr DiG

Ah fuck måndagar! DÅ är veckan igång igen -.- Det enda som är kul med att gå till skolan är att se alla folk träffa och snacka med dom trevligt !
Denna dag bestog av: Först jätte tråkig skola, händer absolut inget ovanligt! Sen drog jag hem till min pappa med min två goingar emelie och mallis ! Satte i telefonen i högtalarna och maxad volym ! Vi packade ihop kläder, för jag skulle till mamma. Ja och hos mamma sitter jag nu och äter pannkakor bloggar OCH gör läxor, är jag inte grym plus att tv:en är på så man slänger en kik då och då medans! Ja med mina kompisar här hos mamma lagade vi mat, sen stog vi och tog lite krot medans jag snacka med VÄRLDENS SÖTASTE MEST UNDERBARASTE TJEJ jullebullelund ! Gött snack där bulle, men jag eller ska jag säga vi kom fram till att det är svårt att hitta nån svårare ! PUSS….. Haha skratt blev det i mängder fick så ont i magen så det inte va sant aja.
Imorn blir det match klockan halv ått på kvällen på orust ! USH att dom sätter sånna tider fy f*n…. men ska försöka göra mitt bästa endå ! Det var vell det för denna gång
Ha det toppen så hörs vi imorn om jag orkar efter matchen eller innan xoxo
074050
Där har vi den skööna
025

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats