Be strong girl | Emma Odell

Emma Odell

Annons

Be strong girl

062

Halloj!! rubriken passar ganska bra till helgen nu… 

Fått snabbt i mig macka och smootihe, nu innan träningen. Ska starx dra och träna som ni kanske fatta! Denna helg behöver jag vara stark som sagt. Och så är jag inte det… Btw det där jag skulle på hette visst bdhf, skrev fel. Skoldag= ganska chill. Ja vad ska man skriva. Kan ni inte komentera mer är så himla kul. Haha så jävla stel, kommer inte på nåt att säga. Jädra fint väder idag verkligen. Känns absolut inte som januari! Nu är sommarn på väg ÄNTLIGEN!!!!! Tänk endå bara kunna springa rätt ut bar fota, i shorts och linne. OMG BÄSTA SOM FINNS JU!! 

Ne nu mina vänner får jag gå från datan. Chacha

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats